Om oss

Vi som jobbar på Projecta har en gedigen erfarenhet från mötesindustrin, tillsammans mer än 30 år! Checklistorna sitter i ryggmärgen och servicekänslan i fingertopparna. Vi vill alltid vara steget före, med omsorg om detaljer, känsla för människor och oräddhet inför oväntade händelser.

Professionellt. Vi har en strävan efter att till varje pris gagna våra uppdragsgivare. Med respekt, intresse och lyhördhet för det unika i varje uppdrag arbetar vi för att uppfylla varje kunds behov och målsättning.

Påpassligt. Vi håller vad vi lovar. Lovar inget vi inte kan hålla. Vi håller tider och överenskommelser. Vi vet att förtroende handlar och att leverera vad som sagts – och gärna lite till.

På Tå. Vi letar inte fel men vi synar oss själva i sömmarna för att hitta brister i planeringen. Det gäller att vara på tå under hela processen från anmälningar till avslut så att ingen beställning glöms bort, så att inget tas för givet och så att inget – absolut inget – går fel.

Positivt. Vi väljer att kalla oss realistiskt positiva för i detta ligger en hel värld av möteserfarenhet inbakad. Vi pekar gärna ut möjligheter men kan också – inom ramen för vårt uppdrag – peka på ev. fallgropar. Det tycker vi är positivt!

Personligt. Personligt ansvar och ett personligt bemötande är starka värdeord för Projecta. Vi tror också på styrkan i det personliga mötet. Ett professionellt förhållningssätt men med en personlig touch helt enkelt! Då blir det så mycket roligare och varmare att jobba tillsammans.

Punkt. Kanske den viktigaste av våra punkter. Nämligen att avsluta, sätta punkt, efterredovisa, utvärdera, ta i hand och förhoppningsvis säga Tack för gott samarbete, hoppas vi ses snart igen! Punkt!

Ulrica

Ulrica Broo
Ulrica@projecta.nu

Ulrica Broo vet vad som krävs för att överträffa kundens förväntningar. Dessa erfarenheter ligger som grund i allt som Projecta representerar. Ulrica har ett genuint intresse att skapa ett erbjudande som stärker kundens resultat och upplevelse.

Genom Projecta ville jag kanalisera alla mina egna erfarenheter och hjälpa företag att nå hela vägen. Alla bitar föll på plats när jag lyckades locka till mig medarbetare som delade min vision. Att de dessutom är några av Sveriges bästa experter inom sina områden gjorde valet enkelt att starta Projecta.

Åsa

Åsa Granlund
asa@projecta.nu
0705-084625

Åsa Granlund är konferens- och mässproffs. Hon har genom mångårig erfarenhet skapat en bred kunskap och byggt upp en hög kompetens inom servicebranschen. I ca 10 år har hon arbetat på en av Sveriges största konferens- och mässanläggningar och hanterat allt ifrån små möten på 50 personer till stora mässor och kongresser med många tusen deltagare.

Åsa är driftsansvarig och är en erfaren och handlingskraftig projektledare. Känd och uppskattad för sin positiva energi, smidighet, sin lyhördhet och med sitt oändliga tålamod är hon lika omtyckt i projektgruppen som i sin värdskapsroll.

Jag har världens bästa jobb” säger Åsa ”Jag triggas att visa min drivkraft och att få människor att känna sig välkomna och sedda, i mitt jobb på Projecta får jag full utdelning i båda de rollerna.

Camilla

Camilla Segerlind
camilla@projecta.nu
0705-08 46 94

Camilla Segerlind är konferens- och mässproffs. Hon har genom mångårig erfarenhet skapat en bred kunskap och byggt upp en hög kompetens inom servicebranschen. I ca 8 år har hon arbetat på en av Sveriges största konferens- och mässanläggningar och hanterat allt ifrån små möten på 50 personer till stora mässor och kongresser med många tusen deltagare.

Camilla är en driven och erfaren projektledare. Uppskattad för sin noggrannhet, för att se helheten och för att alltid nå målet.

Jag tycker om att driva projekt, säger Camilla. Att jobba mot tydliga mål, planera, genomföra och att sätta punkt är en stor del av mitt jobb. Det finns inget bättre än en nöjd kund efter ett väl genomfört arrangemang.

Gunilla

Gunilla Hjortsberg
support@projecta.nu

Gunilla Hjortsberg har drivit ett eget utbildningsföretag, Fortbildarna, mellan 1994 och 2013. Fortbildarna specialiserade sig på att anordna inspirerande storföreläsningar för arbetslivet och Gunilla har arrangerat mer än 1000 sådana event över hela landet, oftast med hundratals deltagare varje enskild dag. En planeringsmässig utmaning minst sagt!

Gunilla är vår expert när det gäller att boka föreläsare och moderator men arbetar också med projektledning och värdskapsfrågor och som kreativt bollplank för våra kunder bl. a med copyarbete.

Jag känner starkt för att ge det där lilla extra varje gång jag ställs inför en utmaning. Min erfarenhet är så lång och bred att jag känner mig orädd vilka situationer jag än kan tänkas stå inför. Det brukar bli bra!

Linda

Linda Andershed
support@projecta.nu

Linda Andershed är vår värdinna framför alla andra – vänlig, varm och omtänksam. Det är henne vi skickar fram när det hettar till eller vi räknar med att det blir en lång tuff arbetsdag. Linda är egentligen lärare för årskurs 1-7 men sadlade om för några år sedan. Hon är vår klippa därute mitt i konferensvimlet,

Var är toaletterna? När är det kaffe? Vilken tid kommer bussen? Vi behöver få fram en ny laptop – fort! Ring en ljudfirma – vårt headset funkar inte…Linda fixar de stressade situationerna med bravur – och lyckas på kuppen få alla på gott humör.

Jag älskar att hjälpa människor tillrätta, dämpa stressen när något händer och istället försöka hitta lösningar. Faktum är att jag själv är väldigt stresstålig. Det kanske är alla åren som lärare som lärt mig att hålla huvudet kallt!